Do Austrálie na turistické vízum a nebo kombinace jazykového pobytu s možností pracovat a cestovat? S námi máte na výběr ;)

 

Obecně řečeno, Austrálie není destinace, do které by se jezdilo studovat na tři nebo čtyři týdny. Když už se do této krásné země protinožců chcete vydat a investovat do letenky, vyplatí se to na dlouhodobější jazykový pobyt. V rámci toho pak máte dvě možnosti odpovídající vízovým podmínkám pro české občany:

 

VYUŽÍT TURISTICKÉHO VÍZA A STUDOVAT MAX. 12 TÝDNŮ

  • v případě pobytu na max. 3 měsíce nepotřebujete studentské vízum
  • v rámci turistického víza máte možnost pouze studovat
  • my jsme si pro vás navíc připravili speciální balíček na 12 týdnů pobytu
    na škole Byron Bay English Language School

Naše nabídka: 12 týdnů kurzu: 61.750 Kč

  • cena již zahrnuje registrační poplatek a studijní materiály
  • intenzita kurzu je volitelná  - buď part time či full time kurz Aj 
  • možnost přidat 2 týdny kurzu Learn to Surf za příplatek 7.220 CZK
    (v ceně  veškeré vybavení a doprava)

 

ZÍSKAT STUDENTSKÉ VÍZUM S PRACOVNÍM POVOLENÍM

  • k pobytům delším 12 týdnů již potřebujete vízum studentské, jehož součástí je pracovní povolení
  • pracovat můžete 20 hodin týdně a o prázdninách neomezeně
  • možnost programu Study - Work - Refresh viz nabídka studia na naší škole Byron Bay English Language School

 

Naše nabídka: 24 týdnů kurzu: 125.210 Kč

  • cena již zahrnuje registrační poplatek, studijní materiály a pojištění OSHC na 32 týdnů

  • intenzita kurzu je full time - 22.5 hodiny/týden
  • součástí balíčku jsou dva měsíce prázdnin, které lze využít na práci full time či cestování

 

V rámci pobytu na škole BBELS v Byron Bay si můžete vybírat z pestré nabídky ubytování:

  • hostitelské rodiny
  • studentské domy
  • apartmány
  • pokoje ve sdílených domech
  • hostel

Pro více informací a nezávaznou kalkulaci zdarma můžete kontaktovat naše specialistky na emailu info@study.cz nebo telefonním čísle 234 703 103.